onsdag 23 april 2014

Lite bilder

En kalla jag vill ha
Mosippor i min hage
Älskade galningen Yatzy
Muggar till ett av mina decoupageprojekt
Mer decoupageprojekt
Ännu ett projekt
Min hobbyhörna, tapetsering av själva rummet är ett eget projekt ;)
Projekten framskrider så sakteliga

Nä nu får det räcka för denna gång..

SeYaa!!








söndag 20 april 2014

Videos och update

I helgen var min älskade dotter och hennes sambo hem. Hon passade på att hjälpa mig tömköra vår älskade lilla tinkerdam (Irish Cob om ni så vill för hon är dubbelregistrerad). Här kan ni se en video på hur bra det går. Med tanke på hur bra det går kommer vi koppla på skaklarna nästa gång.
Här är också en video med mina hästar där Shiba (tinkern ligger ner) och Explosive står bredvid och betar, Kalle ses inte till så jag visslar för att kalla på honom. Lägg märke till det enorma intresse mina två damer ägnar mig vid denna inkallning ;)

För att berätta lite om vad som hänt sedan sist så kan jag nämna att jag faktiskt satt nytt personligt rekord i luftgevärsskyttet. Jag har tävlat igen men det gick sisådär. Jag har tagit upp en ny hobby efter inspiration från Facebook och de återbrukargrupper jag är med i där, jag har börjat med Decoupage. Provade först tillsammans med barnen på jobbet för att se hur jag tyckte om det innan jag sprang iväg och köpte en massa saker, jag tyckte det var kul och har nu gjort i ordning min lilla hobbyhörna här på mitt lilla "kontor", bilder kommer senare och kan hittas på mitt Instagramkonto 68katta.

Nej nu ska jag fortsätta med lite annat men återkommer inom kort :)

SeYaa!!!

måndag 7 april 2014

På väg hem ...

Ja så har vi spenderat en kväll i skyttehallen igen då :)

Idag kändes det bättre med skyttet, jag tog mer tid på mig. Inga pers men hyfsat i alla fall. Eller ja jo ett pers blev det allt...
Jag debuterade nämligen i stå :)

Ja jag provade på att stå och skjuta och för att vara första gången gick det bra tycker jag, hmmm min had och handled håller inte med men jag har ont vad jag än gör så...det blir värktabletter när jag kommer hem.

Jag hinner prova en eller två gånger till för det är en vecka till innan säsongen är över.

Nä nu skumpar det så det är svårt att få till läsbara ord...

SeYaa!!!