fredag 31 augusti 2012

#Panteneprov test 1 och 2

Provade Pantene Pro-V hårinpackning samt schampo och balsam häromdagen. Första testet!
Hmmm jag var inte så nöjd då faktiskt. De som känner mig vet att jag har väldiga självlockar, de är som korkskruvar som är åt alla håll, mm men efter att ha gjort denna den första testen så kändes mitt hår hur ska jag säga?? annorlunda! Lockarna satt inte alls som de brukar och håret kändes tungt, för jag hittar inget bättre ord för det, och ja annorlunda. Inte alls samma bounce i håret som jag är van.

Imorse använde jag åter Pantene Pro-V schampo+balsam när jag tvättade håret, test två alltså. Mina lockar är tillbaka men på nåt sätt känns fortfarande håret inte som det brukar. Nu vet jag ju att det kan ta ett par tre tvättar innan det känns okej när man byter schampo och så men ändå. Mitt hår är det jag som jag alltid varit nöjd med på mig själv, även om jag ibland blir irriterad på dessa självbestämmande lockar =O)

Jag ska prova hårinpackningen igen i morgon och sedan återigen schampo+balsam och förhoppningsvis märker jag en förbättring av håret då.

Jag återkommer med en ny spännande buzzrapport =O)

Förresten jag fick en inbjudan häromdagen på doftpinnar. Hoppas jag kommer med!! Håll tummarna!!

SeeYa!! //Katta

lördag 25 augusti 2012

Buzzar Pantene Pro-V

Har hämtat ut mitt Buzzador paket som innehåller buzz-prover från Pantene Pro-V. Är så nyfiken på produkterna och det ska bli roligt att få dela ut prover och sen höra vad andra tycker om dem.

Dottern var skeptisk först till Pantene Pro-V och sa innan paketet kom att "nädu, det där är inget för mig" men efter att jag hämtat ut paketet och hon såg de olika produkterna schampo, balsam, hårinpackning med mera så lät det så här istället "mamma, jag kan testa hårinpackningen om du vill så kan jag tala om vad jag tyckte sen". Mmm annat ljud när hon såg alla produkter vill jag säga och nu är hon jättevillig att vara med och buzza med mig.

Tänk vad det är roligt att buzza en massa olika produkter. Många produkter är helt gratis att prova och en del har kraftigt reducerade priser som den jag precis nyss fick ett erbjudande om att buzza, en köksmaskin från OBH Nordic, alltså inga dåliga grejor, den kostar i handeln över 4000kr men jag skulle få köpa den med tillhörande köttkvarn (med ett värde på över 700kr) för 1990 kr inkl. frakt. Jag tackade dock nej till den kampanjen, jag har redan en köksassistent, en gammal trotjänare som jag fick efter min älskade mommo.

Vill du också prova på det här med Buzzador? Känner du att DU också vill få prova på olika produkter? En hel del Buzzningar är gratisvaror och en del är sådana som köksmaskinen, kraftigt reducerade priser.

Använd den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Katta68):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=Katta68>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=Katta68</a>

Välkommen du också att bli en Buzzador och få prova på produkter och sen göra din åsikt hörd om den!

Kramen och SeeYa!! //Katta

torsdag 2 augusti 2012

Tjingeling & lite av varje

Vad har hänt här då? jo motorn är ilyft i V70:n och nu ska det "bara" sättas ihop en massa och sen provstarta. Visst låter det enkelt, som easypeasy? men det är det inte för fy fagerhult vad mycket saker som ska sättas ihop, vinkelväxel, drivaxlar och kablar & slangar åt alla håll. Men sen ska det "bara" vara att provstarta, suck om inte nåt annat krånglar då vill säga =O) nej men det är kul ändå, att mecka alltså, lite grann i alla fall. Det mesta gör ju kära gubben, jag agerar mest stressmoment när jag inte kan göra något annat än vara verktygshämtare. Stackarn, att han orkar ha mig med i garaget, tålamod är ju inte jag så bra på ;0)
Längtar tills jag får min V70 igen, åh vad härligt att få köra sin älskade Volvo igen. Inte för att det är något fel på vår lilla Toyota men ändå Volvo ~ behöver jag säga mer.

I övrigt då - jo dottern kör på körskola så mycket det går, det är ett evigt katjing i plånboken men förhoppningsvis är det värt det och körkortet i hamn snart. Enligt oss kör hon jättebra men vi är ju partiska så...det är den däringa teorin som är lite svårjobbad bara, läsa och läsa och testa och testa, hon blir ju lätt uttråkad och tappar koncentrationen och jag vet inte om allt kan skyllas på ADD:n men en del kanske. Hon kämpar på i alla fall. 
kl.12.07 ~ Fick just en snabbrapport från kära gubben som pratat med Sandras körskollärare, han ska börja titta på uppkörningstider efter att hon kört sina 3 lektioner idag, hoppsihoppsan då gäller det att hjälpa henne plugga teori så det ryker. Sen behöver hon naturligtvis öva hemma på alla dessa moment i körningen men ändå.

Sonen fyller 10 år på lördag och har önskat sig två saker - ett Nintendo 3DS och en surfplatta. Billiga saker eller hur? NOT! De är inte billiga och hur ska man då göra då när han bara önskar sig två saker och man inte har råd med någon av dem? Jag pratade med honom om det nyss, att vi nog inte har råd och att se hans besvikna min skar i hjärtat ska ni veta. Som den lilla ängel han är säger han då för att liksom släta över sin besvikelse att "jo men jag kan ju önska mig ett spel till Wii istället, jag kan önska mig Need for Speed eller Super Mario Galaxy 2 istället, det är nog billigare" men gosingen då. Vi surfade runt lite och kollade priser på spelkonsollen, surfplattan och olika spel då han ville se vilka prisklasser det rörde sig om. Vi får se vad det blir för present men någon gång under året om inte förr så till jul SKA jag bannemig köpa honom antingen en surfplatta eller Nintendo 3DS sådetså!

Nej nu ska jag börja röja för städning, Sebbe (Sandras pojkvän) kommer på lördag och han är ju allergisk mot katter så det gäller att städa ordentligt (storstädning) i det rum han bor i. Nu är det ju så att även Ludde bor i detta rum och han anser att det är hans rum så vi får en liten konflikt här nu. Ja Ludde är ju min ena katt då och ni som känner katter vet att de anser att det är vi som bor hos dem så - ja ni förstår hur det kommer bli här hemma ett tag framöver.

SeYa!! //Katta