lördag 29 september 2012

Förkylningstider och en händelserik vecka

Den här veckan har varit till viss del händelserik.
En kollega har legat förkyld hela veckan men vi hade tur och fick tag på vikarie. Nu håller jag själv på att bli helt däckad, gör inget annat än nyser och hackar, snörvlar och är allmänt hängig, precis som resten av familjen.
Men, men det är ju förkylningstider nu så det är väl att räkna med att man åker på en förkylning, har jag tur blir det bara en lätt förkylning och inte som kollegan som är göörförkyld och igensatt med förkylningsluva till skalle.

Nåja den här veckan har gått framåt den med sjukdomarna till trots. Vi hade föräldramöte på jobbet på torsdag och då var båda mina kollegor sjuka så jag fick köra själv ~ jajks vad nervös jag var........ men sen så kunde jag slappna av, vi har så bra föräldrar så det var inga problem. Vi kunde gå igenom det som skulle gås igenom i lugn och ro samt att mina kollegor på de andra avdelningarna fanns där om jag ville ha stöd ~ vilka kollegor man har! Villiga att komma och stötta fast de har samma möte på sina avdelningar, helt underbara.

Min dotter däremot har haft en tuff vecka.
Hon var på återbesök hos ortopeden på onsdag (i fredags var hon ju på magnetröntgen) för uppföljning av knät. Det visade sig på röntgen att hon har en tre år gammal skada på knät, korsbandet är trasigt, samt att de såg att spåren som knäskålarna ska ligga i är väldigt ytliga på henne (de ska visst vara djupare för att hålla skålarna på plats) vilket gör att hon har en högre tendens att få knäskålarna att hoppa ur led. AJ!
De kommer inte att operera knät dock, de ansåg att det skulle räcka med att träna upp omkringliggande muskler. Hon kommer få ett stöd för att stötta upp knät som hon även ska ha när hon tränar. Hon ska få gå på rehabträning för att lära sig att inte räta ut benet rakt när hon går och stärka musklerna. Ja jisses ja, och träningen (friidrotten) får ligga på is ett tag till sen får hon träna upp sig sakta men säkert i takt med att rehabträningen går framåt. Rida får hon göra med stöd och innan det kommer endast om hon känner att knät klarar av belastningen.
Sen på torsdag hade hon återigen uppkörning för körkortet. Även denna gång kuggade hon dock, denna gång på helt andra saker (saker som hon klarat galant förra gången). Man blir ju lite skum på hela det här med uppkörning då de ena gången anser att detta går bra men inte detta och nästa gång går det som inte gick bra bra och det som gick bra går inte bra ~ fast hon kör likadant. Man funderar ju också på det att det står på Körkortsportalen att man kan missa på några saker utan att kuggas, om det inte är grova saker som kräver att körprovshandledaren måste ingripa, för det verkar inte stämma. Har hört flera som har kuggat på småsaker, sådant som egentligen inte är så stort och som inte krävt något ingripande av handledaren.
Nåja det är bara på´t igen och klara det nästa gång för skam den som ger sig.

Nej nu är det dags att ta kaffe så man orkar hålla sig upprätt ett tag till.
SeYaa!!! //Katta

lördag 22 september 2012

Vilken vecka

Ja vilken vecka det varit, både upp och ner, skratt och nedstämdhet.
Måndag var inte så kul ~ min älskade dotter bommade uppkörningen och var förståeligt nog ledsen. Bättre tur nästa gång, då fixar hon det.

Tisdag ~ fotografering på jobbet, vilket alltid är lika stressigt. Barn som måste komma i tid, sitta still och sen det värsta av allt - man ska bli plåtad själv också, irschpirsch och blä. Jag blir ju aldrig bra på foto ju :( 
men men i år var jag med i alla fall och jag var inte själv för vi kollegor valde att vara alla tre på samma bild istället för individfoton. Det underlättade för då var det lättare att se glad ut, vi är inte kloka på en fläck ihop vi tre =O)

Onsdag ~ månadsmöte i 2½ timme och sen avdelningsmöte på det. Båda var väldigt givande och jag känner att det var väl spenderade timmar. Nya chefen hade intressanta tankar om framtiden och hur det går att koppla Lpfö98/10 och Lgr11 till löneutvecklingen och även till utvecklande av föräldrasamtal och hur vi kan på ett mer överskådligt/lättförståeligt sätt visa vårt arbetssätt och hur vi arbetar efter våra styrdokument.

Torsdag ~ en dag på jobbet med underbara barn och kollegor. Hade dock lite otur och lyckades dunka upp huvudet i ett regelhörn vilket gjorde göööront kan jag säga. Hade en väldig huvudvärk efteråt och blev rejält öm i skallen (har fortfarande ont där jag slog i), var även lite "väck" efter smällen och hade svårt att koncentrera mig vilket innebar att jag missade att jag hade inskolningssamtal. TUR jag har att göra med så bra föräldrar som är förstående och kan skratta med en när man är så "väck" och tokig.

Fredag ~ idag var det skördefest på jobbet och det är alltid lika kul även om det även är en dag med mycket stress och barn som blir väldigt uppspelta. Hade kortdag vilket innebär att jag slutade kl. 11.30 - LYXfredag så att säga. Sen var jag till vårdcentralen och pratade viktnedgång med min läkare, jag fick hjälp, får Xenecaltabletter och ska gå på viktkoll en gång i månaden. Nu var det väl självaDEN om jag inte sak lyckas gå ner och må bättre. Knäna vill verkligen det, de knakar värre än trappen till ovanvåningen ;)

Och idag är det lördag och det var tänkt att sonen skulle spela fotbollsmatch men när vi alla är på plats på bortaplan visar det sig att datumet blivit ändrat och det bidde ingen match idag, blir på måndag istället. JAHA ja så kan det gå i regnvädret. Så missade man en sovmorgon men men nån gång får jag sovmorgon =O) hoppas jag i alla fall.....

Hittade något nytt roligt på FB idag - Song Pop! är inte så superbra men tycker det är roligt. Glömmer dock klicka på svaret snabbt emellanåt, när det är en bra låt. hmmm inte bra då man ska vara så snabb som möjligt. Och så är jag snabbare i handen än tanken och klickar på fel svar än det jag tänkt klicka på. Nåja nån chans ska väl motståndare ha också ;)

Nej nu ska jag se om jag ska tillverka lite lunch för det kurrar lite i magen.
SeYaa!!! //Katta

söndag 16 september 2012

#Pantene Pro-V spray för plattat och fönat hår

Nu har jag fått veta lite från tjejen som testade Pantene Pro-V:s spray för fönat eller plattat hår.

Hon har använt sprayen regelbundet och säger så här:

" Jag har använt den nästan varje dag och jag tycker att den fungerar bra. Mitt hår brukar oftast bli att se väldigt fett och ofräscht ut efter att jag har använt liknande sprayer, men så blev det inte av den här. Det blev slätt och glansigt, precis som det stod att det skulle bli. Det enda direkta minuset som jag kan komma på är att strålen är väldigt hård och koncentrerad. Den "skjuter" liksom igenom håret så det är svårt att applicera jämt och få spray i hela håret."

Jag tycker att det är ett ganska så bra betyg då det är en 18-årig tjej som varit testare och de har för det mesta ganska högt ställda krav på de produkter de använder.

Kul att hon ställde upp och att hon var nöjd med sprayen. TACK Sarah för att jag fick använda dig som buzzadortestare/försökskanin jag återkommer säkerligen fler gånger och ber om hjälp ;0)

Nu får det räcka för den här rapporteringen så jag säger:
SeYaa!!! //Katta

lördag 15 september 2012

Specsavers

Usch vilken dag det varit. Jag har varit så arg så det brände i öron och kinder.

Men för att ta det från början ~
Jag var till Specsavers i Borlänge idag med mina nya glasögon som jag inte kan ha för jag blir yr, får ont i ögonen och i huvudet (på gränsen till migrän). 

Vad händer då? Jo först tar en väldigt ung tjej hand om mig och lyssnar på mitt ärende, slår på datorn och går sedan och hämtar en annan tjej som kommer och tar över. Vad gör hon då? jo hon försöker intala mig att jag kan ha glasögonen då det är den styrka som optikern ordinerat. Hon tar sedan de nya glasögonen och går till en maskin och kollar att styrkan i glaset är detsamma som står på datorn, kommer sedan och tar mina gamla glasögon (och då blir ju allt suddigt för de hade jag ju på mig), mäter även dem, går in till den optiker som finns på plats, kommer ut och värmer de nya glasögonen och gör nåt (just då vet ju jag inte vad) kommer sedan tillbaka och istället för att ge mig mina gamla sträcker hon fram de nya och säger "jag vill att du provar de här nu, jag har böjt om de eftersom dina gamla är böjda som en båge har jag gjort lika med dem här" mitt svar på det är "jamen herregud de gamla är ju flera år och har gått igenom både barn och hästar så självklart är de böjda. Det är ju en anledning till att jag behöver nya ju". Nåja jag provar väl i alla fall de nya med samma resultat som förut ~ problem med att fokusera och ögat börjar göra ont så jag säger det till henne. Hon börjar då fråga ut mig om hur jag provat de nya, när jag haft dem och så vidare. Jag börjar vid detta lag bli riktigt irriterad och sur. 

Till historien hör också att min älskade sambo var in i torsdags med dottern för att lämna tillbaka hennes nya glasögon (hon kan inte ha dem för hon blir yr och tycker att det känns som hela havet stormar). Han pratade då med en kvinna där om mina och begärde ut en kvittokopia, denna kvinna sa då att jag kunde ha samma problem som dottern med mina glasögon nämligen att det glas som använts är ett nytt tunnare och många med brytningsfel har det visat sig kan inte ha det utan måste ha det äldre lite tjockare glaset.

Jag berättar för expediten om vad kvinnan sagt till min sambo i torsdags för denna unga expedit som svarar mig "det finns bara ett glas så det tror jag inte kan vara felet" jag säger då till henne att "ja, inte vet jag vad som är fel men glasögon som jag inte kan ha vill jag inte ha". Hon lämnar mig då vid disken med ett kort "vänta här jag måste prata med XX (jag vill inte namnge optikern därav XX)" hon går iväg och pratar med optikern och båda kommer tillbaka.

Jag är nu vid det här laget riktigt arg för jag inser att de går inte med på att jag får lämna tillbaka glasögonen som jag inte kan ha fast de har regler som ger mig rätten att göra det.

Optikern läser nu på datorn och hävdar sen samma som den unga expediten, att det inte är något fel på glasögonen, de stämmer med det som står i datorn sen frågar hon mig om jag varit med om något liknande förut, "ja" säger jag "det har jag för många herrans år sen då det visade sig att mitt brytningsfel gör att jag inte kan ha bågar som är för små över ögonen (alltså själva glasdelen får inte vara för smal) men det gäller inte dem här då de är nästintill lika som de jag redan har och det kollades när jag valde båge". Jag berättar även för optikern om vad den kvinnliga expediten sagt till min sambo i torsdags varpå optikern säger "det har jag aldrig hört talas om, det är det glas vi alltid använder så det kan det inte vara" arg som jag är känner jag att nu får det f-n vara nog så jag säger "ja det spelar ingen roll, jag vill inte ha glasögon jag inte kan använda" då lägger den f-n:s optikern huvudet på sned och säger "jamen det förstår vi så väl" och med en röst som om jag vore korkad eller hade fel få förståndet grrrrrrrrrr vad ilsk jag är vid det här laget. Nu tar den unga expediten till orda igen och säger att optikern som gjort undersökningen får kolla igen och att "före det kan vi inte göra något. Så gör vi här" (vafan!!! har de aldrig lärt sig om ångerrätten de själva hävdar att alla kunder har).

Vid det här laget är jag så arg så det bränner i öron och kinder så jag ger upp mina försök att få de att fatta att jag inte vill ha glasögonen. Jag ringer älsklingen som får kolla det datum de j-vla idioterna föreslår och tar den tiden. Jag får ta fighten med optikern jag hade första gången, förhoppningsvis så är han klokare än de, om inte så bättre kundorienterad. Fattar det inte att detta är något som jag kommer prata om med andra??? Det ger dålig kred att inte ta tag i och fixa till på en gång utan hävda att jag har fel om att jag inte kan ha glasögonen.

Nej nu känner jag att jag hettar till igen så nu ska jag sluta och gå och titta på TV med älsklingen.

SeYaa!!! //Katta

onsdag 12 september 2012

After Work ~ fika och bowling

Har haft en underbart rolig kväll med galna kollegor =O)

Idag har det varit en bra dag. Först jobbade jag sena skiftet vilket för en onsdag betyder att jag egentligen jobbar kl. 8.30-17 men eftersom sonen börjar skolan kl. 8 så är vi där lite före och då går jag ner till jobbet och gör lite banktid mellan kl. 8 & 8.30. När jag sen slutade åkte jag hem och bytte om och fikade med familjen innan jag begav mig mot stora staden Ludvika efter att ha hämtat upp min avdelningskollega.

När vi kom till stan gick vi till Cafe Engeln och inväntade resten av gänget med kollegor. Vi fikade tillsammans allihop, vi blev nio stycken, och hade en trevlig stund. En kollega som för tillfället jobbar på en annan förskola var också med så det var riktigt trevligt och roligt att få träffas igen.

Laddade med koffein, mat (för vissa) och socker från olika tilltugg drog vi till bowlingen för lite aktivitet. Ja jisses ja, innan vi kommit dit och innan vi börjat var det många som tyckte att vi skulle hittat på nåt annat istället för bowling då de aldrig bowlat förut. Men de tongångarna försvann efter att vi kommit igång med bowlingen och när vi sedan åkte hem var det tal om att boka in en ny bowlingkväll tillsammans istället. Ska bli roligt att höra om det låter likadant imorgon när verkligheten och träningsvärken slår till =O)

Bowlingen ja. Vi hade bokat tre banor och vi var 9 personer så vi blev 3/bana. Vilket gäng vi var, ja jisstanes, 8 tjejer och 1 ensam kille, som många vet är det så det ser ut inom förskolan, många tjejer och någon ensam kille. Med tanke på hur roligt vi hade och hur vi skrattade var det kanske tur att det inte var några andra än vi där, ja förutom han som jobbade där och en till som tränade. Det måste ha ekat bra i hela bowlinghallen av våra skratt. Helt klart är att vi imorgon är några stycken som inte bara kommer ha ont i rumporna utan även i skrattmusklerna. Men den värken kan det vara värt för att få koppla av tillsammans och ha roligt.

Nej nu ropar min säng på mig och min kropp skriker att den vill träffa sängen med det snaraste för välbehövlig vila så .....

SeYaa!!! //Katta

tisdag 11 september 2012

#Pantene Pro-V igen

Pratade om Pantene Pro-V med den kollega som provat schampot för fint hår idag. Hon hade gått tillbaka till sitt gamla igen då hon tyckte att håret inte höll sig rent nog länge, eller rättare sagt känslan av att håret inte kändes rent så länge som hon önskade. Hon upplevde att om hon tvättade håret på morgonen så på kvällen kändes det inte fräscht längre utan hon fick tvätta igen dagen efter innan jobbet, hon är van att det håller åtminstone två dagar sa hon. Hon tyckte även att håret kändes torrt och fnöskigt, ja till och med risigt, efter att hon använt schampot några gånger. Det hon dock gillade som hon önskade hennes ordinarie schampo hade var drygheten, att man inte behövde ta så mycket för att det skulle löddra mycket och täcka hela håret.

En annan kollega provar schampot för färgat hår och det ska bli spännande att höra vad hon tycker om schampot. Båda kollegorna har det visat sig har samma ordinarie schampo.

Jag väntar även spänt på att få höra vad en vän till min dotter ansåg om hårsprayen som var för de som fönar/plattar sitt hår ofta.

Det som hittills kommit fram som positivt om Pantene Pro-V schampo är att det doftar gott och att det upplevs som drygt (räcker länge) och det som upplevts som negativt är känslan av att håret inte håller sig rent och fräscht mer än max en dag samt att håret upplevs som torrt, fnöskigt och risigt efter ett par tre tvättar.

Jag har ju haft samma känsla men inte delat med mig av detta till mina kollegor för att inte låta min tankar och känslor färga av sig. Nu återstår att se vad de andra "försökskaninerna" tycker om produkterna.

Nej nu ska jag Fb:a lite och sen slappa framför TV:n en stund med älskling innan det åter är dags att sova och sen jobba. Imorrn blir det dock roligt efter jobbet ~ då har vi lite AfterWork-roligheter för oss från jobbet, vi ska nämligen gå och fika ihop och sen bowla och bowla är alltid roligt =O)

SeYaa!!! //Katta

söndag 9 september 2012

Dumma telefonuppdatering...

Oh vad jag är trött på uppdateringar till telefonen som man inte får någon vettig förklaring på!

Min Nokia N8-0 har uppdaterats efter att den sagt att jag hade "viktiga uppdateringar" och nu är det nåt på telefon som heter Lync som vill att jag ska ställa in kontoinformation och logga in. MEN vad i hela friden är nu detta Lync då? Jag inte vet jag för det är ingen information någonstans som jag begriper nåt av. Vad är det för kontoinformation de vill att jag ställer in? Ingen aning för det finns inte förklaring till det heller. Den information jag hittar när jag söker på Google är att det är nåt underlättande program för att chatta, e-post mm för företagare MEN HALÅÅÅÅ jag är privatperson inte företagare med massor av anställda att umgås/chatta/e-posta med JU. Vad ska jag då med Lync till?? Ja säg det jag fick ju inte nåt val när telefonen bestämde sig för att det var uppdatering och nu till Symbian Belle och Microsoft App som jag inte har en aning om vad jag ska ha det till. Grrrrrr nej nästa telefon blir nog ingen Nokia för nu är det andra gången den uppdaterar mitt operativsystem och jag inte fattar någonting av det och sånt jag använder försvinner. USCH vad tråkigt att hantera på sin födelsedag och allt.

Den här dagen som började så bra och så blev det nåt som kom och hängde moln över skallen på mig. GRRRRRR

Nåja det kan bara bli bättre i alla fall. För när jag kom in på min Facebook så hade jag fått en massa grattishälsningar från vänner och bekanta och då kändes livet genast lite gladare igen ~ för vad är lite eländigt telefonibesvär mot glada grattishälsningar från vänner och bekanta ~ inte ett dyft. TACK alla för era hälsningar som lyste upp min tillvaro mitt i allt NOKIA-elände =O)

Nu ska jag se om någon i familjen har tid att fika med mig ;) de verkar lite upptagna dock, en älskling som mekar bil, en dotter som gör programmeringsläxa och en son som spelar GameBoy och busar med sin kattunge. Hmm kanske får dricka kaffe själv ~ då ska jag kanske slå till och baka nåt gott för det har ingen av oss tänkt på. Hmm undrar vad jag ska hitta på???? Kanske prova nåt recept så jag vet vad jag ska bjuda på när det är min fikafredag på jobbet om 2 veckor =O)

SeYaa!! //Katta

fredag 7 september 2012

#Panetene Pro-V 4

Ja så har man varit ner en sväng på jobbet fast man vabbar och hjälpt till med veckoblad samt fått ut info om lekträffar på Folkets Hus Nyhammar på onsdagar.
Träffade kollegan som testar Pantene Pro-V för fint hår. Hennes sambo hade bakat fikabröd som jag fick äta så jag passade på att fika och få veta lite om hur hon upplevt Pantene Pro-V innan jag åkte hem igen.

Hon tyckte om att det var en stor "normal flaska och inte reseflaska" som man fick prova. Hon hade roligt åt att schampot var färglöst, hon berättade skrattande "jag såg knappt schampot i handen, det tog ett tag innan jag fattade att det inte var nån färg på schampot, trodde jag blivit knäpp", hon gillade också väldigt mycket att schampot var så drygt "när man inte måste ta så mycket tar det ju inte slut så fort" sa hon.

Hon tyckte efter bara en tvätt att håret kändes lite strävt men i övrigt var hon nöjd både med känslan och doften. Hon trodde att strävheten kunde bero på att hon vanligtvis använder balsam. Då hon har känslig hårbotten tycker vi det ska bli spännande att se om det kommer någon reaktion där eller om det går bra. Hon provar några gånger till och berättar under tiden hur hon upplever det.

Nu ska jag fika med barnen så SeeYaa!! //Katta

torsdag 6 september 2012

Oycksdrabbad dotter

Nyss hemkommen från en eftermiddag på Falu akutmottagning, som vanligt en aning långdraget.
Dottern tog det dock med ro, hon har mer vana än mig på att spendera timmar där. Den här gången var det ingen ridolycka utan en träningsolycka inom friidrotten. Hon är ju tränare för en barngrupp 7-9år och under uppvärmningen igår kväll gjorde hon illa knät. I ett indianhopp så knäppte det till i knät under upphoppet och när hon landade kunde hon inte stödja på benet ordentligt. Hon var svullen och hade jätteont när hon kom hem igår och idag var vi till vårdcentralen där läkaren dränerade 20ml blod och sen skickade oss vidare till Falun för röntgen och träff med ortoped. Hon har fortfarande blod i knät men ortopeden valde att inte dränera igen då hon har väldigt ont. Nu är det vila imorgon och försöka röra sig lite försiktigt med benet och vänja sig med kryckorna som gäller. Skol-SM blir det dock inget av med för henne tyvärr, synd för hon hade äntligen fått tillbaka gnistan och har gjort jättebra kast med bra längder under träningarna den senaste tiden.

Sonen är förkyld med konstig temperaturskiftning, ena stunden är han iskall i ansiktet nästa kan han vara jättevarm. Han är inte jätteförkyld men hostar emellanåt, nyser en del och är täppt i luftvägarna men han orkar ju inget, är han uppe en stund blir han helt slut så han ligger mest och läser eller spelar GameBoy. Han var ju tvungen att följa med till Falun idag och han har skött sig jättebra och inte klagat utan har suttit med sitt spel, utom när han mått lite sämre då han istället kommit och velat bli kramad en stund för att sen sätta sig och spela igen i väntan på att få åka hem. Belöningen för att han skött sig så bra fick bli att äta på Burger King i Borlänge. Det var mycket uppskattat av båda barnen.

Kommer att vabba även imorgon men göra ett gästbesök på jobbet en stund på morgonen för att hjälpa en kollega med en sak. Har faktiskt börjat känna att det är okej att vabba, jag har ju faktiskt rätt att ta hand om mitt eget barn och det är ju som så att vi anser att föräldrarna till de barn vi har på våra arbetsplatser ska vara hemma med sina barn när de är sjuka, vi har till och med regler som säger att de ska vara hemma i vissa lägen. Man kan ju fråga sig hur det kan komma sig att det då inte är så självklart och okej för oss själva, oss pedagoger, att stanna hemma med våra egna barn. Vi borde väl föregå med gott exempel eller ??!!

Nej nu ska jag ägna mig åt Yatzy (sonens kattunge), sonen, älsklingen och fotbollsmatchen på TV:n och JA ni läste rätt jag ska se på fotboll på tv (om ögonen håller sig öppna vill säga). 

SeYaa!!! //Katta

onsdag 5 september 2012

Hemma och vabbar

Jaha så vabbar man då.

Sonen är sjuk och behöver få vara hemma och vila och jag sitter här och har dåligt samvete för jag är hemma och inte på jobbet. Hur sjukt är inte det att man har dåligt samvete för att man tar hand om sina egna barn???!!!

Nu vet jag att det inte bara är förbehållet oss som jobbar inom barnomsorgen att känna så men visst är det fel att man ska behöva känna så. Jag sitter och funderar "tänk om det blir fler dagar jag behöver vara hemma, får mina kollegor någon vikarie då eller får de lägga om sina skift??" fast egentligen borde jag väl inte tänka så eller? Det borde ju vara självklart att de får vikarie för mig men så är nu inte verkligheten. Det är brist på vikarier och budgeten är inte anpassad för mycket vikarieanskaffning så om det blir någon vikarie beror först på om det finns någon att få och sen om det går att snåla ner skiften så att det blir så lite tid som möjligt det behövs vikarie för.

Men en positiv sak är ju att jag fått klart min ansökan om utökad yrkesexamen, nu ska jag bara fixa kuvert och sen skicka in den till Högskolan Dalarna. Sen får vi hoppas de är snabba så jag snabbt kan skicka in nya examensbeviset till Skolverket och få omprövning på min lärarlegitimation så den antingen utökas med förskollärare eller att jag får både en lärarlegitimation och en förskollärarlegitimation.

Jag har fått annat gjort också för det blir ju en hel del tvätt gjord, men det gör man ju varje dag ändå ~ jag begriper inte var all tvätt kommer ifrån men tvättkorgen är alltid överfull. Så har jag surfat runt på nätet också och kollat in hästar med tanke på att jag behöver skaffa en inom en snar framtid. Det är dock inte lätt när man inte har en sjuhelsikes sparslant på kontot. Jisses vad mycket de begär för en del hästar, men oj vad fina det finns. Det vore härligt att hitta hästen som är Rätt, ja ni vet den man bara känner att den är det och sen till ett pris man har råd med också. Hade en som jag ringde och pratade med ägaren om men den var tyvärr för hög för mitt stall, min maxgräns för mankhöjd är 165cm och den var högre trodde ägaren, SYND för den var både fin och hade rätt pris.

Nåja, nu ska jag fika med den snörvlande sonen och sen åka och få iväg examensansökan. SeYaa!! //Katta

tisdag 4 september 2012

#Pantene Pro-V test 3

Har provat Pantene Pro-V 3 gånger nu och denna gång har jag även testat hårinpackningen igen. Mitt hår kommer inte överens med detta schampo, balsam och hårinpackning tyvärr för jag tycker om Pantene Pro-V och hade hoppats att detta skulle vara bra men men.

Mitt hår har blivit bouncelöst, lockarna känns inte som de ska och håret känns och ser risigt ut. Min dotter kommenterade häromdagen "mamma, ditt hår mår inte bra av det där schampot du använder. Det ser ju helrisigt ut och fast du tvättade imorse ser det inte fräscht och nytvättat ut" och då hade det bara gått en halv dag sedan jag tvättade håret. Jag är naturligtvis besviken på att mitt hår inte mår bra och att jag inte verkar kunna ha detta schampo.


Nu är det ju så att jag buzzat/provat ett schampo+balsam som är för normalt/tjockt hår och i vanliga fall använder jag schampo för volym för att få bounce i lockarna. Men det har inte känts så här risigt som nu. Visst är det lite slitet men inte så att det ska bli så här risigt och livlöst. Nu undrar ni säker varför provade du då inte ett sådant schampo och på det svarar jag ~ det var inte det som var med till mig och jag lämnade ut de schampon som var med som prover till vänner och valde att prova det som var till mig innan jag upptäckt hur mitt hår reagerade. Så kan det gå =O)

Jag ser dock fram emot att få höra hur mina buzzprovare upplevt de schampon de har hem och provar. Förhoppningsvis har de en mycket positivare rapport att ge mig som jag sedan kan återge er och Buzzador.

Nej nu ska jag återgå till annat.
SeYaa!! //Katta