onsdag 12 september 2012

After Work ~ fika och bowling

Har haft en underbart rolig kväll med galna kollegor =O)

Idag har det varit en bra dag. Först jobbade jag sena skiftet vilket för en onsdag betyder att jag egentligen jobbar kl. 8.30-17 men eftersom sonen börjar skolan kl. 8 så är vi där lite före och då går jag ner till jobbet och gör lite banktid mellan kl. 8 & 8.30. När jag sen slutade åkte jag hem och bytte om och fikade med familjen innan jag begav mig mot stora staden Ludvika efter att ha hämtat upp min avdelningskollega.

När vi kom till stan gick vi till Cafe Engeln och inväntade resten av gänget med kollegor. Vi fikade tillsammans allihop, vi blev nio stycken, och hade en trevlig stund. En kollega som för tillfället jobbar på en annan förskola var också med så det var riktigt trevligt och roligt att få träffas igen.

Laddade med koffein, mat (för vissa) och socker från olika tilltugg drog vi till bowlingen för lite aktivitet. Ja jisses ja, innan vi kommit dit och innan vi börjat var det många som tyckte att vi skulle hittat på nåt annat istället för bowling då de aldrig bowlat förut. Men de tongångarna försvann efter att vi kommit igång med bowlingen och när vi sedan åkte hem var det tal om att boka in en ny bowlingkväll tillsammans istället. Ska bli roligt att höra om det låter likadant imorgon när verkligheten och träningsvärken slår till =O)

Bowlingen ja. Vi hade bokat tre banor och vi var 9 personer så vi blev 3/bana. Vilket gäng vi var, ja jisstanes, 8 tjejer och 1 ensam kille, som många vet är det så det ser ut inom förskolan, många tjejer och någon ensam kille. Med tanke på hur roligt vi hade och hur vi skrattade var det kanske tur att det inte var några andra än vi där, ja förutom han som jobbade där och en till som tränade. Det måste ha ekat bra i hela bowlinghallen av våra skratt. Helt klart är att vi imorgon är några stycken som inte bara kommer ha ont i rumporna utan även i skrattmusklerna. Men den värken kan det vara värt för att få koppla av tillsammans och ha roligt.

Nej nu ropar min säng på mig och min kropp skriker att den vill träffa sängen med det snaraste för välbehövlig vila så .....

SeYaa!!! //Katta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar