söndag 15 april 2012

Våren har kommit...

Jag, sambo och son har en vårtradition, vi går upp i vår skog för att se om våren verkligen kommit, vi har ett säkert vårtecken där ~ Mosipporna ~ när de börjar komma är våren verkligen här. Vi tittade förra helgen men då hade de inte kikat upp ännu men igår så stod de där så vackra, en hel del knopp och en del fullt utslagna, det är otroligt vad fort de kommer när de väl sätter fart.Jag hade som vanligt med mig kameran när vi gick ut och jag lyckades ta en del bilder som jag blev nöjd med, jag har dock konstaterat att jag verkligen vill köpa mig ett macroobjektiv och kanske något filter också.

Även myrorna uppskattar att mosipporna kommit och låter sig väl smakas av dess läckerheter. Jag blev verkligen nöjd med bilden jag lyckades ta på myran som hämtade "godis" från en mosippa.









Jag tog en del andra bilder också när jag var ute, det är så roligt att bara knäppa av på allt möjligt och se vad det blir i slutändan. Det är ju också mycket lättare och billigare nu med digitalkameran. Det kunde bli rätt dyrt förut när jag bara hade systemkameran och var tvungen att betala för bilder som inte var så speciellt mycket att ha. 
Här är ett par av de bilder som jag tog...
Lingonknopp

 
En hjärtformad sten











































Jag tog några nya bilder på Lexi för några dagar sedan också och när jag tittar på dem och sedan på dem som jag tog när vi fick hem honom så ser jag hur mycket han vuxit på knappt ett år. När vi fick hem honom rymdes han i min hand 
och nu är han en stor och ståtlig herre som är otroligt bortskämd. Men ack så vacker...
 










Nej nu har jag inte mer för tillfället så SeYaa!! //Katta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar